"Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri bağlamında Kooperatifçiliği Yeniden Düşünmek" konulu Seminer Gerçekleştirildi

Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri bağlamında Kooperatifçiliği Yeniden Düşünmek" konulu seminer fakültemizde bugün gerçekleştirildi.

Kooperatifçiliğin ne olduğu ve gençlik için kazanımları konuları Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri bağlamında kıymetli Ticaret İl Müdürümüz Mehmet Ali Yaranbaşı ve Duygu Türkmen`in  ve bölümümüz Öğretim elemanı Arş. Gör Kübra Aşık Akdemir`in sunumları doğrultusunda değerlendirildi.

Kooperatifler aracılığıyla gençliğin güçlendirilmesi konusunda misafirlerimiz ve öğrencilerimiz arasında gerçekleştirilen keyifli söyleşi çerçevesinde bir gençlik kooperatifinin kurulmasına yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.

Sürdürülebilir kalkınmada gençlerin rolü, gençlerin kapasitelerini geliştirme, topluma sosyal ve ekonomik katılımlarını artırma konularında önemli bir potansiyel katkısı olan kooperatifçilik ile ilgili bu etkinliğin gerçekleştirilmesindeki katkılarından dolayı İl Müdürümüz Mehmet Ali Yaranbaşı`na ve kurum çalışanlarına teşekkür ederiz.

Yayınlanma Tarihi: 11 Ocak 2024 Perşembe
Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2024 Pazartesi